Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

De berättade att du var borta och jag skrek.
Jag tjöt, jag grät och jag skrek.
Så högt som jag kunde.

Jag hoppades halvt,
att du hörde mig skrika halvvägs till himlen
Och att du vände om för att komma tillbaks till mig.




Fri vers av Amanda Vikström
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-05 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vikström