Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattning

Utmattningsyndrom
vilken sliten fras
som innehåller allt
och ingenting

Utmattad i huvudet
utmattad i hjärtat
utmattad i magen
umattad i själen

Reboot tar månader av mitt liv
medan minne, hjärta, mage och själ poleras
rost i chassit löses upp
tunnslitna bromsskivor byts
och vindrutetorkare byts

Och förhoppningsvis ett renoverat jag
redo för ytterligare mil på vägen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP