Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What colors have proudness?

Instead of a typical pink elephant, you can make it in the pride-Colors.

What colors have proudness?




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 08:33



Bookmark and Share


  danne //
Ja svänga ut precis så !
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim