Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knakande och brakande kotor.

Kotorna knakar och brakar. Stämmer det verkligen? Jovisst att de knakar, men att de brakar? Är det inte en förstärkning av effekten av att de knakar? Ungefär som vissa svär, för att få större effekt på själva händelsen?

För det kan ju inte vara sant att de faller ihop. Eller? När börjar denna nedåtgående spiral? Att man var kortare än ifrån början? Det heter ju så, även om det inte är fullt korrekt.Fundera på det, du.

Från början var man ett spädbarn. Fastän vi krymper, i vår rock, vår så kallade kropp, kommer vi aldrig att krympa till den storleken igen.




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim