Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuitivt-Intuitivt.

Inuit, som ett ord för Intuitivt.
Ibland är det bra att ord får vara, även om man leker med tanken.

-Rent intuitivt.
Jag kände det rent intuitivt, säger man ju.
Men vad innebär det?

I väntan på att slutledningen skall komma tillbaka, här kommer lite reklam;
Inuitivt heter det.
-Jaså, du tänker så du?





Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 01:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jo ja :)
2019-04-11

    ej medlem längre
Skrattar
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim