Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Du Stad, Du Liv*

Du stad i mörker o ljus
Du vackra nätter o fina dagar
Du livet lever svart o vit

Du regnbåge blandar färger o målar tankar o känslor
Låt mig i orden få segla på havets sjungande vågor
Låt mig höra skogen viska o dansa fri längs milslånga, stigar

Du stad
Du livet
Du kupade händer
Låt mig stunden vara i fågeln o älvans evighet


©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-10 07:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet
2019-04-10

  Maj-Lis VIP
Stort tack till dej ...för alla dina applåder
Ma-Lis
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo