Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sov Hjärta, Vila Du Själ*

 

"Sov mitt kära hjärta sov, 

Sov i nattens himmel fri 

 

Vila min älskade själ, 

Vila i änglars famn däri 

 

Se morgonens skuggor vakna på gatorna av sol o regn 

Hör dagens fåglar kvittra bland sommarens vägar därhos"

 

 

 

©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-08 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo