Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Dagens Leende*

 

"Hör dagen sjunga,

i solens varma leende 

 

Se dagen dansa,

i trädens milda bris 

 

Känn dagen vila i stillhet,

o dess himmels hand i ljus" 

 

 

 

©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-08 12:44



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Känner en ro när jag läser denna!
Tack!
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo