Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Gryningens Ridå*

 

"Gryningen ligger stilla vaken 

 

Bakom morgonens ridå,

ruvar solens strålar 

 

Timmarna dansar på gatorna,

i stadens sommarvind 

 

Fåglarnas kvittrande sång,

flyger sakta på vägen omkring 

 

Dagen ligger stilla oskrivet sökandes,

på stigens värme i ljus"

 

 

 

 

©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-12 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo