Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av Mona Drugge, 2014.


*Gå Ej*

 

"Gå ej älskade i blicken framför mig 

Kanske jag ej följer dig på stigen 

Gå ej orden bakom mig åt ryggen 

Kanske jag ej leder dig på vägen 

Gå mig bara tryggt bredvid o,

håll min vänaste hand i din min kära 

Då är oss drömmar o längtan evigt tillsammans,

åt stunden 

Som livets fina steg av avtryck ger en ömsint kyss,

av spår i sanden"

 

 

 

©maria_lo, 2019

©mona drugge, 2014 




Fri vers av Maria–Lo
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-06 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo