Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsens fel.

Att det är måsens fel, att du mår som du mår, och inte gör det du bör, är högst osannolikt. Men jag vill ju ha en synda-mås, en så kallad syndabock.
Men att jag väljer måsen, borde inte det vara högst osannolikt, även om jag gör det?
För att Våren börjar först på allvar, när jag hör måsarna skria mot verket, alltså måsarna skräna.




Bunden vers av Mim
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-10 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim