Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SOM KRÄVER DIN SIGNATUR OCH HELA DIN SJÄL.

VARFÖR SKRIKER DU HELA TIDEN?
MED ALLA DINA KRAFTER.
DU ÄR JU INGET BARN LÄNGRE.

MEN ACK SÅ FINT, MED SKRIK.
I ALLAFALL I LITTERATUREN.
DENNA KONSTFORM,
SOM KRÄVER DIN SIGNATUR,
OCH HELA DIN SJÄL.




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-10 07:55



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Ett lugnt och försiktigt skrik
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim