Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att fylla 4 år och inte kunna vänta hela dagen.


Tårttjuven

Det tisslas & tasslas
det fnittras med
friskt humör

Födelsedagsbarn
som lyckokonfetti
om sig strör




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-10 09:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så härligt med glädje
målande berättat <3
2019-04-20

  thyra
Fina bilder i orden:)
2019-04-10

  ULJO
Små underbara kids
2019-04-10

  Lars Hedlin
Härligt med målande text! :)
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP