Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag om allt inte är rätt enkelt och att vi inte är så intressanta personligheter som vi ibland försöker ge sken av...


Tänk om

Tänk om en inte är så djup som en tror
och att rädslan för att blicka in i sig själv
inte beror på  ångest inför oanade djup,
utan farhågan att det inte finns några avgrunder,
bara lite vardagssolkigheter
en inte vågar erkänna för andra
eller sig själv.

 

Faceart GIF - Faceart GIFs




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-10 13:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Att ha en sådan farhåga, det är väl stort?!
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP