Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Bakom slutna ögon
Letar sig känslan
Blind
Genom kroppen

En explosion
Av härlig vanmakt

Som rykande lava
Väller ut
I ett vulkanutbrott

Blandas tillfredsställelsen
Med en nästan euforisk hysteri

Kittlande ömma punkter

Och ett tyst inre fnitter
Som strax överröstas av
Ett kvävt skri

Tills kroppen svarar med ett
Underbart inre lugn








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-10 18:09



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Precis just så.
2019-04-10

  Bjarne Nordbö
Precis just så.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish