Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakafoni


Jag dövar stillheten med ljudkulisser
taktfasta trummor sätter gränser

Men den kompletta stillheten
är också underbar
där min inre kakafoni
sköljer över som tidvågen

Som kraxande skator på grenen
glor mina spridda tankar på mig,
enögda svartfåglar

Och jag dövar stllheten med taktfasta trummor




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-10 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj snyggt :)
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP