Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vänliga hälsningar

Något som tydligen berörde livet
passerar oss för att gå över till en ny verklighet
då det är senhöst
men solljuset slår om kraften på verkligheten
och ger det ett nytt språk
för att bättre passa vårt nya liv på hedarna
Verkligheten passerar genom olika mentala aggregationstillstånd
tills det nästan börjar bli lugnt
men växlar efter en kort tid till en allt starkare intensitet
och ger oss allt större insikter om dess väsen
Och vem som styr denna övergång?
Det är inte du som formar detta liv
ty
liksom i den omgivande verkligheten
är det livet som rör och formar dig
alltmedan omgivningen släcks ned och växlar om till
kall kyla på morgonen
medan du prövar dina nya insikter på en ny dag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-04-11 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson