Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hörde av en vän att en gammal vän hade blivit hittad på en parkbänk inne i sthlm, Tantolunden.


Sagan om Lill-Simon som tog slut.

Han Lill-Simon,

som bodde någonstans

i gammla Til


Lill-Simon som gick in i grundskolan

då vi gick över till högstadiet.


Såg apparatens helgon blint

på våran bekante?


Han kan inte ha haft det lätt,

för han var inte lätt att göra med,

han gjorde det inte lätt för någon,

Han Lill-Simon fick aldrig veta vad lätt är.

Nu är han utan andetag.




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-11 22:53



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nä ! vissa har det inte lätt.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B