Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maskäten av själslig svält, utpånad av incestiöst blind tro


Jehovas sista vittne



bönen rann som galla spydd ur tom mage
över sanden som en gång varit bördig jord

- ord upprepade i generatoner till intet





Förnedrad av självaste hoppet dog han
med ansiktet före rakt ner i sanden







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-12 01:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fanatismen känner inga gränser
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP