Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpcentrum i livet

Ett ekande nästanödsligt köpcentrum
med låtsasfulla, spridda, trötta butiker,
ett själens onödiga väntum,
där gårdagens mode ligger som reliker

Så konstigt att leta köp som tröstar,
när jag bara vill ha dig,
men det blir mig ensamheten överröstar
när min inre kompass bara säger nej

Jag är vilse i en ödslig labyrint,
där Reaskyltar hänger lätt på sned,
och mot mig ler en man med flint,
medan hans hand famnar min handled

Håll min hand hårt
tappa den inte än
Jag behöver all din support
och jorden snurrar än




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 19:00



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra skriftat om något som händer oss så gott som dagligen - vi omringas av konsumism och reklam
som kan överrösta oss och vår inre kompass - !
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP