Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två

Pojken inom mig söker tröst
han är så ensam och vilsen

Jag tar hans hand i min
säger lugnande ord
och när jag möter hans blick
ser jag mig själv

Och jag säger till den pojken
du är det finaste jag vet
och inget annat som någon säger
betyder något för oss två

Det är vi två i världen




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-12 19:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fint och smart!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP