Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det litterära tar över ens inre, ens existens och ens identitet.


Var ska dagboken stå?

På poeter.se, ibland, ja väldigt ofta, skriver jag en text som kan påminna om en dagboksanteckning. Ja, med en viss modifikation ibland.
Ibland är allt som jag skriver, stunder av tankar, den korta men intensiva period under dagen, som känslovågorna sköljer över min hjärna, skulle man tro på något djupare, så skulle man tro, att den våg som för över ens inre, inte bara för över hjärnans centra, utan far över till NÅGOT, själen. Vad är ett korn av sanning?

Om jag varit en hund, över till spårningens centra, hos hunden...
Hade hen i hundvärlden fått korn på något?
Kan djur få korn på sanningen?
Kan människor få det?
Ibland, må jag tro.
Men det väderkorn av sanning. Min sanning, min skapande frihet, min kreativa ådra....
När jag skriver, här.
Jag tror att jag fått ett korn på sanningen, eller bara , är jag bara alltför mycket i min skrivande process, mitt alltigenom skapande?

Bara en liten sak...
Sedan kommer jag tillbaka.
Fokuserar på dig.

Men om jag skriver dagboksanteckningar här?
Varför ska jag då ha en fysisk dagbok?
Var ska jag ställa den fysiska dagboken?
Och var ska jag ställa den dagbok som är mer URL, ja den som finns här?
Jag gick från 2015...
Till 2019.
Och jag har utvecklats. Jag är inte bara kvar i mitt amöba-stadium.
Varför är ett amöba-stadium , så negativt frågar jag mig?
Vad är jag då nu?
Var ställde jag nu dagboken?




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-13 07:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vittring på sanning, ja den känns ofta och man vill hitta den.. men livet är ju här och nu, min sanning är ju jag och hur jag väljer att förhålla mig till saker och ting. Tack Min, du är som en liten vägskylt som dyker upp överallt :)

fantastiskt fin och så sunda tankar
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim