Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbrödring över Östersjön.


SEA WALK

1 maj kan människor besöka varandra,
vandra över Östersjöns vatten från
Stockholm till S:t Petersburg, U-båtar
ligger som ett pärlband efter varandra.
Jesus vandrade över vatten...

Sea Walk är den moderna tidens teknik,
pontoner av marina enheter, en tågresa
med ett besök i Moskva på Röda Torget
och president V. Putins Kreml.
Sea Walk skapar fred - inga mer krig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-14 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje