Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLENS KLAGAN - tanka

Klagoskrik i natt

föres till havs av vinden

ekar bland bergen

tränger genom stugväggar

når trygg famn på tröst så rik




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-15 17:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Röster å skrik höres i natten ändå är det en tid med svaga ljud! Men hen kommer till ro å trygghet! Å det är fint!
2019-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att ha en trygg famn...fin tanka...
2019-04-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och vemodig tanka! Sista raden inger hopp och tröst! Fint!
2019-04-17

  DavidM VIP
Från något till något annat, en känsla som texten ger. En fint formad tanka med både svärta och hopp.
2019-04-16

  Cikoria Blå VIP
Vackert och berörande.

2019-04-16

  BenGust VIP
Ett vindskri landar mjukt.
2019-04-15

  Poeten Salvador VIP
Bildisk som vanligt
2019-04-15

  Fulbergarn
En själfull tanka
2019-04-15

  M.Eta
Skönt när en sådan famn finns! Fin tanka!
2019-04-15

  Öknens Ros VIP
i famnen
finns hamnen
2019-04-15

  Marita Ohlquist VIP
När själen inte mår bra är det skönt att krypa in i den älskades famn!
Bra skrivet.
2019-04-15

  Feliaxel VIP
Fantastisk berörande läsning
2019-04-15

    ej medlem längre
Det är tur att man ibland kan finna tröst i svåra stunder. Det här är en välbalanserad och mycket fin tanka.
2019-04-15

  ULJO
Tur att det finns hopp försjälen, tröst för själen. Gillar ditt ordbruk här.
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP