Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa nätter


En viskning ...

En viskning
i nattens skimmer,
driver mig närmare
din timme,
en tanke
i en stund på himmlen,
som röster
i oändlighetens fönster,
när minnet av den dör
är tanken ej mer
än ett krossat fönster
i en försenad dröm.




Fri vers av pzb
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-23 01:31



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket vacker! /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

pzb