Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brränd, brändare ... brändast


Då dagen tar stopp

Kan inte bry mig
om nått om nån,
klarar ej mer
det jag aldrig får,
muren den växer
över horisontens topp,
ögonen svider
i stunder av hopp,
blindhet funkar
då dagen tar stopp.




Fri vers av pzb
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-06-23 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pzb