Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska man utsätta sig igen utan att äns ha upplevet helheten?


Ska man?

Att vilja
eller
övervinna

att se
eller
finna

att känna
eller
driva

att bara finnas
eller
göra
och
våga
krossas
i sin inre bubbla?




Fri vers av pzb
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-07-12 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pzb