Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte sakna vissa saker ... men man kan längta


Längtan

Ett likgltigt
struptag,
i en plats
av undantag,
med en känsla
utan lag,
släpandes genom
varje andetag,
aldrig kan detta
bli min dag,
inget lever inom
utom längtans slag.




Fri vers av pzb
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-06-22 23:42



Bookmark and Share


  Nattis83
Du leker med ord på ett mycket bra sätt - starkt skrivet - gillar detta! /Natalie
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

pzb