Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Tänd Tusen Lanternor*


"Tänd tusen stilla lanternor av ljus,
där bortom mörker o evighet
Ty det ensamma skuggorna är ej i natten att rädas här

Tänd tusen stilla lanternor av ljus,
där bortom mörker o evighet
Ty det ensamma minnena är ej i dagen att rädas här"



©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 14:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Minnen och skuggor förmedlade i stillhet. Bra skaldat.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo