Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld

______________________

Ramar utan motiv

                      gardiner som fladdrar

neonljus någonstans långt i fjärran

 

Dimmor av vindsstilla längtan

     bortom tid och rum

endast ett svagt sken från en gatlykta

 

Sommarminnen av svalkande simturer

genom trollskog

        bortom horisonten

 

I en annan värld

                  en annan tid

         någon annanstans




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-17 02:13



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Som en vandring genom en tidlös, sagolik värld, en vandring driven av längtan efter det vackra, det lätta som verkar så nära men som kanske ändå bara är en chimär!

Du bygger upp en vemodsvacker och drömmande stämning i din text; Fint!


2019-04-22

  Lars Hedlin
Fint skriftat och i längtan!
2019-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver så fint längtan tillbaka och bort från dagens verklighet.
2019-04-17

    Anna Ahlborg
Härlig dikt med djup i! :) Måste ha som bokmärke!
2019-04-17

  Maria Sundelin VIP
Full av drömmar och längtan
Kramar
2019-04-17

  ULJO
Drömma sig bort en stund, bra val för att mildra ångest, oro, svårmod.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP