Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnbrist dag 10191


Utanför sover alla djupt
Drömmer om verklighet
som inte kan ta slut
Sömnen besöker dem varje natt
Sover som små barn
Hyckleri jag tror jag får fnatt
Själv sover jag inte liten blund
Inte ens om jag onanerar en stund
Om jag tar en propavan eller två
Hamnar jag bara i psykos ändå
Jag antar att sömnen aldrig hittar mig
Men Va fan, vem tror jag behöver dig?
Dagen efter är jag vaken på tjack
För att jag aldrig sover någon jävla natt
Jag önskar att jag också fick sova sött
Men sömnen har glömt mig
den tror jag har dött






Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-17 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi