Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionär

 

 

snart man är

en glad pensionär

inga bekymmer på mina axlar

jag kör på alla växlar

 

tänker inte längre stressa

bara ha det bra och festa

däremellan slappa o vila

kanske också stila

 

hur det i verkligheten blir

är en annan femma

jag kanske blir fakir

kanske bäst jag stannar hemma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-17 13:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Härlig lite nervös text om en oviss framtid, lycka till!
2019-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Med humor i skriften, blir du en glad pensionär, gissar jag.
2019-04-17

  Fulbergarn
Vara fakir
på en pir
i Sri Lanka
eller gå på planka
på ett sjörövarskepp
där alla är slanka
och saknar allt vett
det kan man göra om man är svett eller pensionär

Glad Påsk
2019-04-17

  Feliaxel VIP
Inte så lätt att veta hur det blir som pensionär
2019-04-17

  Kungskobran VIP
Härlig humor
2019-04-17

    ej medlem längre
Munter ton i dikten om det svåra ämnet åldrande.
2019-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP