Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reser till Agria Marina på Kreta På Påskafton :) Lite galet rolig bild på mig hej hå! :)


Ha en underbar Påsk!

Påskveckan är här

Låt äggen samlas

 

Lösa eller hårda

Spelar ingen roll

 

Själv tar jag flyget

Reser till Kreta

 

 Ha en underbar Påsk!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-04-16




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 689 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-18 09:12



Bookmark and Share


  genni VIP
Stannade vid bilden, underbart!
2019-05-09

    ej medlem längre
Det låter härligt. Hoppas du får en skön resa!
2019-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en hälsning och hoppas du får det riktigt bra.
2019-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
ha en underbar resa!
2019-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ha en trevlig resa...
2019-04-20

  Alysse VIP
Glad påsk till dig också
och en önskan om
en underbar resa!

2019-04-19

  Rise Little One
Trevlig resa och Glad Påsk vännen!
2019-04-18

  morgonstjärna VIP
Trevlig resa och Glad Påsk
vilket äggstraskämt :)
2019-04-18

  StinaJ VIP
Ha en trevlig resa och Glad Påsk !
2019-04-18

  ULJO
Glad Påsk
2019-04-18

  Maria Sundelin VIP
Glad påsk
Kramar
2019-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lycklig resa!
Glad Påsk!
2019-04-18

  WyS VIP
Tack Lars och ha en underbar resa!
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin