Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlösa önskningar

Du behöver
Inte säga
Ett ord

Jag vet redan
Vad du önskar

Något som
Jag inte kan
Ge dig

Så jag blundar
Men ser dig
Innanför
Mina ögonlock

Hur desperationen
Hos dig
Skiftar i rött

Munnen som
Stelnar
I en grimas

Medan jag
Rabblar
Ljudlöst
I mitt inre

Älska mig själv
Älska mig själv

Vem älskar mig?






Fri vers av Virvelvind
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-18 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind