Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Kyrkesund sista natten


Vart tog alla drömmar vägen

 

Livet var oändligt då drömmarna stod på kö.

Drömmar om förändring i stort och smått.

Vi hade stora planer om att kunna nå till månen.

Att kunna förändra världen till något betydligt bättre.

Vi började få ihop vår stege men plötsligt tog stegen slut.

Vad var det som hände, vi räknade rätt men det blev så fel.

Världen förändras men den kunde blivet så mycket bättre.

 

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-18 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP