Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekoral

 

 

kom o följ med

på en seglats på Kärlekens hav

du vid rodret

jag i fören

ankrar vid tropisk ö

vi är fria, vi är kära

kom o var mig nära

dina vackra ord

får mitt hjärta att sjunga

vi ej längre är unga

men kärlekens lagar

har ingen ålder

vi sådana känslor hyser

att vi nästan lyser

av värmen vi känner

vi är mer än bara vänner

vi är kärlekens bästa vänner




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-18 20:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Pekoral? Nej men smekodal i lekomval
2019-04-19

  Kungskobran VIP
Pekoralen i mitt hjärta
beskriver kärlek sorg och smärta
2019-04-19

  Feliaxel VIP
Seglats på kärlekens hav låter underbart
2019-04-19

  Kungskobran VIP
Underbar.
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP