Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Video-vlogg aldrig prövat förut!

Jag skakar på mattan.
Skrynklar ditt hår, folie innan det färgas, vilket aldrig kommer att hända.
Busar med ditt hår, och kvar blir en piprensare i håret, därbak.

Video-vlogg 9:33.
Långfredag 2019.




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim