Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Hälsning Till Minnen Av Evig Vår*


"Besöker en speciell plats i år o april igen

Lägger gula liljor o solens blommor på dess våräng

Sänder en evig saknad o hälsning till himlen ikväll

Imorgon önskar jag Glad Påskafton på nytt igen"



©maria_lo




Fri vers av Maria–Lo
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-19 16:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint <3
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo