Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas de fastnar för varandra, de unga tu


Nyfunnen kärlek

Det nya i en kärlek är omtumlande
Svårt att ta in varandras olikheter och likheter
Och elden i bröstet den talar i gåtor
Men lägger ändå ett leende i ett sökande hjärta
Blundar lite en stund
Tills pusselbitarna hittat rätt
Sen blir det en väg framåt i livet i samförstånd
En förståelse för varandras personligheter
Det som vi i en uppriktig kärlek
Lär oss att uppskatta och älska




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-19 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish