Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journalism är.

Journalism är vanligare än man tror.
Och vad de rapporterar om, är vanligare än man tror.
Och ett kriterium är att journalisten skall tala om det som är vanligare än man tror.
Och på så sätt, skapas sällan nya nyheter.
Men vissa tycker att det är intressant ändå.
Och ändå händer det ibland, trots dessa sina kriterium, att nya nyheter uppstår.




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim