Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota -Ben.

Barfota-ben.
Existensiella ben.
Hur vackra är inte dem?
Existensiellt sett.
Hur "Bara" är inte dem?
Och hur paradoxalt kan det inte vara...?
Att Bara, också kryddar upp vardagen lite.
Att vara Tacksam för det lilla, som också är det stora.
Paradoxalt nog.




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-21 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim