Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pingviner

 

 

min kropp är min kyrka

den ger mig styrka

 

att livet tackla

när jag börjar vackla

 

i livet jag frestas

när det ska festas

 

jag säger nej tack

till män i frack

 

snattrande pingviner

med hånfulla miner

 

damer med hattar

stilar med trattar

 

värden är en elefant

tyvärr han slant

 

på den blanka parketten

dansade Bolsjojbaletten

 

sådana fester bjudes på

där det dansas på tå

 

sällan såna fester ses

föreställning som ges

 

klass utav rang

inget mankemang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-27 15:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja fy fan för balett
2019-04-28

  Fulbergarn
Nej raka rör
och inga pingviner
som stör

2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP