Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva

 

 

Själva hastigheten håller mig på benen

 

full fart framåt 

 ingen tid att tänka

fortsätt

jaga

 

i vilan kommer tvivlet.....




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-25 20:09



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan det vara... bra
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta