Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl Marx Vs Filosoferna

Karl Marx kritiserade en gång filosoferna genom att säga:

-Filosoferna nöjer sig med att förklara världen, uppgiften är att förändra den!


men, hur ska vi kunna ändra på världen om vi inte kan förstå den?




Övriga genrer av Hemlig Agent
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-06-23 14:58



Bookmark and Share


  Almagrundet
Det där är en skarp iaktagelse som jag tror Herr Marx själv inte skulle kunna motsäga.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent