Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Lilla vän, du är mig så kär
säg kan du vara mig när

Ditt leende målar världen rosa
och jag känner vårvarma vindar blåsa

Om du är borta är världen liten
då du är hemma blir jag mindre sliten

Så tänk på dessa ord när vi bråkar
för jag vill bara ha dina fioler och stråkar

Din rakhet och ärlighet kan jag ta
men aldrig vill jag dig bedra

Till tidens ände och tillbaka går färden
jag älskar dig mest i hela världen!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-25 19:05



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
enkelt, vackert, varmt - så fint!
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP