Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tappar alla ord.


I natt

I natt, någonstans mellan fyllan och månen
insåg jag faktum.
I natt, någonstans mellan gräs och betonggolv
tappade jag alla koncept.

För alla kvicka meningar jag hade på lager
drunknade i dig
Alla de saker som skulle fått dig att älska mig
lyste med sin frånvaro

I stället kunde jag bara
låta dig tysta mig

bränna mig

utan att lågan förmodligen ens snuddade
vid dig

Du stal min röst




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-23 22:16



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
någonstans mellan fyllan och månen

tilltalande mening som står ut!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana