Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga gycklare gör saker man inte kan förstå.


Gycklarspel

Om narren visste
hur jag hatar
att tvätta av mig
doften från hans gyckelspel

Förmodligen
skulle han skratta
åt mig
- gråta i tysthet -
och göra det igen




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-23 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana