Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

 

_________________________

Du är skuggan när jag är ljuset

Jag är skuggan när du är ljuset

Vi är de osaliga förbannelsernas utbrott

som ligger och pyr där under hela tiden

 

likt dödens galopperande ironiska

längtan att fånga de trolösa

kastar vi brännande ord mot varandra

 

även i tystnad

även i avsaknad av något ont

bara smärta och minnen

som aldrig går att radera

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-28 02:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som Ying och Yang :)
2019-05-08

  Birk Andersson
skuggorna
behöver
ljuset
2019-04-29

  Peter G VIP
istället för kärlek? sotsvart och
smärtsam att läsa, du skriver verkligen så man kan känna!
2019-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Utlämnande och berörande om det som inte kan raderas. Det finns alltid kvar.
2019-04-29

  ULJO
Smärta ger sig uttryck på många olika sätt
2019-04-29

  Maria Sundelin VIP
Symbios i olikheters smärta
Kramar
2019-04-29

    ej medlem längre
Förmedlar så mycket sorg och vemod mellan själar i obalans.
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP