Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drama(Queen), eller sanning?

Hjärnan är helt avdomnad.
Jag håller på att krackelera.
Håller jag på att fallera, i denna härva?
Denna härva , som är jag?
Jag är inte helt säker...
Men visst är det så, rent logiskt, att om något går sönder, så får man laga det...?

Om det inte bär av till soptippen?




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-28 07:34



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Solen går ner, men sedan går den upp av sig själv
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim