Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är en prinsessa som kan hantera vapen. Du har ståt i de främre leden en gång, stridslusten har inte flytt än. Respekt för dig!


Du ..... ..... ...

Du kan du

 

du är pricksäker

Med din blick o båge spänd

skickar du iväg pilen på strängen

som spelar sitt skriande ljud genom luften.

Där pilen letar sig en väg fram

likt en målsökande missil

där du träffar mitt hjärta

Mitt i prick!




Bunden vers av danne //
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-28 18:52



Bookmark and Share


  Yukino
Man känner verkligen igen sig! fint!
2019-05-05

  Sturesdotter
Träffsäker text!
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //